Україна

РФ ударила по Одесі протикорабельними ракетами

РФ ударила по Одесі протикорабельними ракетами

Обстріл Одеси вівся ракетним комплексом Бастіон

Дії загарбників на півдні України не залишилися без відповіді – захисники за день знищили понад 40 російських військових.

 

Російські війська в суботу, 30 квітня, завдали чергового удару по Одесі. Тепер – із використанням ракетного комплексу Бастіон. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь за підсумками 66-го дня війни.

 

“По Одесі знову завдано ракетного удару. Цього разу з окупованої території Криму ракетним комплексом Бастіон випущено 3 ракети Онікс (радянська надзвукова універсальна протикорабельна ракета середнього радіуса дії – ред.), що влучили у злітно-посадкову смугу (аеропорту Одеса – ред.)” , – йдеться у повідомленні.

 

 

Також у ЗСУ розповіли про свої успіхи на Південному напрямку.

 

Так, у Миколаївській області за нових спроб розвідки обстановки безпілотниками противник втратив ще два Орлани-10, а на Херсонщині артилерійським вогнем наші воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби Реппелент-1.

 

Крім того, черговою атакою по ворожих об’єктах на острові Зміїному розбито три зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс Стрела-10, а також машину зв’язку – серверну з телекомунікаційним обладнанням.

 

“Додатково світ став чистішим на 42 рашисти”, – додали в командуванні.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button