Україна

РФ ударила по Херсону, є загибла і поранені


РФ ударила по Херсону, є загибла і поранені

Загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє її колег з департаменту містобудування – поранені, одна жінка – у тяжкому стані.

Сьогодні, 1 листопада, російські війська задали чергового удару по центру Херсона, є загибла і поранені серед цивільних. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Новий день – і новий біль. Окупанти знову вдарили по центру Херсона. Загинула людина. Двоє – поранені. Знову довкола апокаліптичні картина: бите скло, вирвані віконні рами,  понівечені оселі. Люди з тремтінням у голосі розповідають про пережите. Наслідки обстрілу – у відео. Ворожа нечисть і не думає заспокоюватися. Обстріли тривають з усіх видів зброї, що у них є. Тож дбайте про себе, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Співчуття родині загиблої. Якнайшвидшого одужання постраждалим”, – йдеться у повідомленні Прокудіна.

Заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба повідомив, що загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє її колег з департаменту містобудування – поранені, одна жінка – у тяжкому стані. 

Нагадаємо, за попередню добу на Херсонщину прилетіло 510 снарядів, є загиблий і поранені.

Обстріл маршрутки у Херсоні: кількість постраждалих зросла до семи

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button