Україна

РФ посилює кордон у Брянській та Курській областях – Міноборони

РФ посилює кордон у Брянській та Курській областях - Міноборони

Фото: armyinform.com.ua

Спікер Міноборони Олександр Мотузяник

Існує можливість продовження ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, а також артобстріли прикордонних районів України.

 

РФ вживає заходів щодо посилення українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях та недопущення перекидання наших військ на інші загрозливі йому напрямки. Про це 25 травня повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

 

За його словами, надалі існує можливість продовження ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, а також артобстріли прикордонних районів України.

 

Мотузяник також зазначив, що певні підрозділи з Білорусі (до семи батальйонів) продовжують виконувати завдання щодо посилення українсько-білоруського кордону у Брестській та Гомельській областях.

 

“До кінця травня поточного року на десяти полігонах у Брестській, Гродненській, Мінській, Могилівській та Вітебській областях заплановано практичні дії чергового етапу перевірки боєготовності з республіки Білорусь. У рамках цих навчань передбачається зняття ОВТ із зберігання, а також здійснення маршів”, – розповів речник Міністерства оборони України.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button