Україна

РФ почала “чистки” керівників “ЛНР” – ГУР

РФ почала чистки керівників ЛНР - ГУР

Фото: ГУР

“Міністра внутрішніх справ ЛНР генерал-майора” Ігоря Корнета заарештовано співробітниками ФСБ

У ГУР повідомили, що “міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор” Ігор Корнет заарештований і утримується у слідчому ізоляторі ФСБ у Ростові на Дону.

 

На тлі невдач на фронті Москва розпочала чищення керівників “ЛНР”. Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

 

Зазначається, що за отриманою ГУР МО України інформацією, “міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор” Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р.н., заарештований співробітниками ФСБ Росії і наразі утримується у слідчому ізоляторі ФСБ у Ростові на Дону.

 

“Арешт “міністра внутрішніх справ ЛНР” викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва “республіки”, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці псевдодержави. Проте, з боку голови “ЛНР” Пасічника Л. І. прикладаються всі зусилля для звільнення Корнета з-під арешту та відновлення на посаді”, – йдеться у повідомленні.

 

У ГУР зазначили, що таким чином “чистки” у політичному керівництві т.зв. ЛНР свідчать про визнання Москвою неспроможності виконувати поставлені завдання чинними керівниками “ЛНР” за умов ведення війни з Україною.

 

“За рахунок кадрових змін та залякування керівництва псевдореспубліки, Росія намагається в максимально стислі терміни налагодити ефективну роботу з мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат у частинах та підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України”, – заявили в ГУР.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button