Україна

РФ перекидає сили на Запорізький напрямок – зведення Генштабу


РФ перекидає сили на Запорізький напрямок - зведення Генштабу

Російська штурмова та армійська авіація цинічно вдарила по населених пунктах Авдіївка, Новоселівка та Юріївка.

Російські окупанти переміщають окремі підрозділи зі Слов’янського на Запорізький напрямок, а також мають частковий успіх у районі Авдіївки Донецької області, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18 годину 31 липня.

“Зафіксовано переміщення окремих підрозділів ворога зі Слов’янського на Запорізький напрямок”, – йдеться у звіті.

На Авдіївському напрямку противник, наявними засобами вогневої поразки робив обстріл біля Невельського, Уманського, Нью-Йорка, Красногорівки, Авдіївки, Пісків та Новобахмутівки. Російська штурмова та армійська авіація цинічно вдарила по населених пунктах Авдіївка, Новоселівка та Юріївка.

Окупанти намагалися просунутися в районах Кам’янки та Пісків. Тут штурм провалився. У районі Авдіївки окремі підрозділи ворога мають частковий успіх.

На Харківському напрямку ворог здійснював вогневу поразку зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Дуванка, Уди, Дементіївка, Петрівка, Прудянка, Питомник, Пришиб, Пушкарне, Руські Тишки, Протопопівка, Верхня Роганка, Коробочкине, Борщова, Старий Салтів, Російська Лозова, Слатино та Соснівка. Наніс авіаудар неподалік від Старого Салтова.

Окупанти безуспішно намагалися просунутися у напрямку Гусарівки. Отримали відсіч і відійшли.

На Слов’янському напрямку ворог задіяв артилерію для обстрілів районів населених пунктів Слов’янськ, Андріївка, Долина, Довгенське, Курулька, Гусарівка, Адамівка, Богородичне, Краснопілля, Карнаухівка, Червоне, Семиланне, Грушуваха та Червона Поляна.

На Краматорському напрямку противник робив обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків у районах Сіверська, Калеників, Переїзного, Званівки, Виїмки, Верхньокам’янського, Кривої Луки, Спірного та Серебрянки. Наніс авіаудари поблизу Спірного та Григорівки.

У районі Серебрянки силами розвідувальної групи намагався виявити позиції українських військ, успіху не мав, відійшов. Задіяв для розвідки БПЛА біля Григорівки.

На Бахмутському напрямку ворог скоїв обстріли в районах населених пунктів Кодема, Вершина, Травневе, Бахмут, Зайцеве, Соледар, Яковлівка, Покровське та Білогорівка.

Нагадаємо, що по Одеському району Одеської області росіяни завдали ракетного удару.


Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button