Україна

РФ окопується в Криму на трьох напрямках – Чубаров


РФ окопується в Криму на трьох напрямках - Чубаров

Російська Федерація провела значне зміцнення окупованого півострова і сподівається на ефективну довгострокову оборону.

Російські загарбники укріплюють коридори з тимчасово окупованого Криму на материкову Україну готуючи півострів до тривалої оборони в очікуванні контрнаступу Збройних сил України. Про це у п’ятницю, 7 липня сказав глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі FREEДОМ.

Зокрема, він відзначив, що укріплення росіяни будують на трьох ділянках. 

“Це арбатська стрілка. Так, з боку Джанкоя по цій дивовижній косі, яку вони зараз руйнують, транспорт може рухатися в бік Херсонської області. Це Чонгар. Нещодавно було підірвано Чонгарський міст, який вони начебто привели знову в користування. І коридор від Джанкоя в бік Оркапи – або старий Красноперекопськ – звідти на Каланчак і Чаплинку”, – вказав Чубаров.

Він наголосив, що росіяни на кожну з цих ділянок звозять додаткові військові підрозділи.

“Росія провела значне зміцнення півострова і сподівається на ефективну довгострокову оборону. Росіяни сподіваються довго оборонятися”, – резюмував Чубаров.

Як ми вже писали, партизанський рух Атеш заявив, що російські окупанти встановили кутникові відбивачі на незаконно збудованому мосту через Керченську протоку. Загарбники надіються врятуватися таким чином від можливих ракетних ударів.

Раніше партизани повідомили, що російські загарбники переміщують колони військової техніки через тимчасово окупований Сімферополь.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button