Україна

РФ обстріляла прикордоння Сумщини, є загиблі і поранені серед цивільних


РФ обстріляла прикордоння Сумщини, є загиблі і поранені серед цивільних

Ворожих обстрілів зазнали Миропільська, Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Юнаківська, Шалигинська, Новослобідська громади.

Протягом дня росіяни здійснили 16  обстрілів прикордоння Сумщини, зафіксовано 101 вибух. Про це повідомляє пресслужба Сумської ОВА.

Повідомляється, що обстрілів зазнали Миропільська, Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Юнаківська, Шалигинська, Новослобідська громади:

Хотінська громада: мінометний обстріл (8 вибухів).

Краснопільська громада: обстріл з мінометів (10 вибухів) і артилерії (43 вибухи). Внаслідок одного з артобстрілів (18 вибухів) було пряме влучання у житловий будинок, тілесні ушкодження дістали одна цивільна особа і дитина 2010 р.н., пошкоджено житловий будинок.

Миропільська громада: артилерійський обстріл (5 вибухів), скидання з БпЛА квадрокоптерного типу гранати Ф-1 (1 вибух). Обстріл з міномета (6 вибухів), пошкоджено приватний будинок і гараж.

Юнаківська громада: мінометний обстріл (9 вибухів). Було влучання по житловому будинку: загинула одна цивільна особа і одна цивільна особа поранена. Зафіксовано артобстріл (3 вибухи).

Новослобідська громада: скинуто 7 мін.

Білопільська громада: мінометний обстріл (2 вибухи).

Шалигинська громада: обстріл із гранатомета АГС (3 вибухи).

Середино-Будська громада: мінометний обстріл (4 вибухи).

Раніше повідомлялося, що вночі 19 червня на Дніпропетровщині відбили атаку ворожих БПЛА.

Крім того, вночі у понеділок ворог здійснив ракетну атаку на Одещину. ППО збила усі чотири Калібри, випущені по регіону з Чорного моря.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button