Україна

РФ обстріляла Чугуїв: зруйновано багато будівель, з-під завалів дістають людей


РФ обстріляла Чугуїв: зруйновано багато будівель, з-під завалів дістають людей

Будинок культури, де ховалися люди, було повністю зруйновано. Рятувальники звільнили з-під завалів уже трьох людей. Під удар потрапили також школа, бібліотеки, спортзал та житлові будинки.

Війська РФ обстріляли Чугуїв Харківської області із зенітно-ракетного комплексу С300. Внаслідок удару було зруйновано сховище, під завалами вже знайшли трьох людей. Про це у понеділок, 25 липня, повідомляє Нацполіція.

“Внаслідок влучення ракет повністю зруйновано будівлю районного будинку культури, де ховалися люди. Наразі триває розбирання завалів та встановлюється кількість постраждалих. Попередньо, вдалося звільнити з-під завалів трьох людей”, – йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що окрім будинку культури зруйновано школу, бібліотеку та спортивну залу. Пошкоджено житлові будинки. Кілька ракет влучили у відкриті території.

“Поблизу школи вилучено залишки снарядів. За попередніми даними, обстріл здійснювався зенітно-ракетним комплексом С300”, – додають поліцейські.

За даними фактами слідчим порушено кримінальні провадження за статтею про порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438) Кримінального кодексу України.

У червні також повідомлялося, що російські окупанти обстріляли місто Чугуїв у Харківській області. Загинули щонайменше шестеро мирних жителів.

Перед цим у Чугуєві через обстріл виникла масштабна пожежа. Вогонь поширився щонайменше на 1000 квадратних метрів.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button