Україна

РФ надсилає силовиків для боротьби з партизанами на ТОТ


РФ надсилає силовиків для боротьби з партизанами на ТОТ

Окупанти привозять росгвардійців для посилення поліцейського режиму, оскільки не можуть знайти необхідну кількість колаборантів.

Окупанти створили маневрені групи Росгвардії для боротьби з партизанським рухом на тимчасово захоплених територіях півдня України. Про це 11 травня повідомив Центру національного спротиву. 

Зазначається, що загарбники не спроможні придушити проукраїнські настрої населення, тому їм доводиться посилювати поліцейський режим.

“Кремль не здатен знайти необхідну кількість колаборантів у “окупаційну поліцію”, але страх перед партизанським рухом змушує присилати більше силовиків з Росії. Для так званого забезпечення адміністративно-поліцейського режиму РФ на тимчасово окупованих територіях України залучаються маневрені групи зі складу підрозділів спеціального призначення”, – наголосили в ЦНС.

В їх основні завдання входить: контроль території, протидія ЗСУ та представникам руху спротиву, взаємодія з підрозділами російської армії та органами окупаційної “влади”, збір оперативної інформації.

Раніше повідомлялося, що на фоні наближення контрнаступу ЗСУ російська влада перестала фінансувати окупаційні “адміністрації” на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

На окуповану частину Херсонщини привезли росгвардійців

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button