Україна

РФ місяць не може захопити маленьку частину Луганщини – голова ОВА


РФ місяць не може захопити маленьку частину Луганщини - голова ОВА

У неділю, 31 липня, на Луганщині ворог 11 разів обстрілював позиції ЗСУ, використовував танки та авіацію, але у всіх випадках змушений був відступити.

Росіяни вже майже місяць не спроможні окупувати маленьку частину Луганщини. Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

У неділю, 31 липня, 11 разів ворог обстрілював позиції ЗСУ, використовував танки та авіацію, але у всіх випадках змушений був відступити.

“Окупанти були впевнені у швидкій перемозі, змінювали дати перемоги, але вже 1 серпня, а звітувати нема про що, оскільки навіть невелику частину Луганщини, яка залишається неокупованою, не здатні подолати. Поки чисельний склад та характер дій угруповання противника залишається без особливих змін”, – наголосив Гайдай.

Як повідомляє голова ОВА, піхоту загарбники поповнюють мобілізованими на раніше окупованих територіях, де роздають повістки у торгових закладах та транспорті.

Більшість із них розуміє, що не повернеться, але у них немає вибору, як і грошей теж не буде, йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на окупованій частині Луганської області проводяться каральні заходи щодо людей із чіткою проукраїнською позицією, знищується україномовна література.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button