Україна

РФ блокує інтернет та мобільний зв’язок на півдні


РФ блокує інтернет та мобільний зв язок на півдні

Російські військові намагаються приховати переміщення своєї техніки та особового складу, блокуючи мобільний зв’язок та інтернет у частині Херсонської області.

На півдні окупанти блокують роботу операторів мобільного зв’язку та інтернету, щоб приховати переміщення своєї техніки та особового складу у районах Таврійська та Нової Каховки у Херсонській області. Про це у середу, 19 жовтня, повідомляє Генштаб ЗСУ.

“Окупанти вживають заходів для прихованого переміщення військової техніки та особового складу. З цією метою у населених пунктах Таврійськ та Нова Каховка Херсонської області противник блокує роботу операторів мобільного зв’язку та інтернету”, – повідомили у Генштабі.

Зазначається, що окупанти продовжують знищення української культурної спадщини на тимчасово окупованих територіях, продовжують грабувати музеї, спалювати українську літературу та підручники, надруковані українською мовою.

“За наявною інформацією, у Російській Федерації існують значні проблеми з грошовими виплатами військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях на території України. Зазначеній категорії затримуються виплати грошових надбавок за участь у бойових діях”, – йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що родичі загиблих не можуть отримати обіцяної компенсації.

Нагадаємо, напередодні окупанти заявили, що Україна готує “удар по греблі Каховської ГЕС”, та оголосили про евакуацію населення на лівий берег Дніпра.

Україна днями може звільнити Херсон – ЗМІ


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button