Україна

РФ атакує Україну шахедами: що відомо


РФ атакує Україну шахедами: що відомо

Російські агресори запустили вже дві партії шахедів, які рухаються з півдня на захід через Запорізьку, Дніпропетровську, Полтавську та Черкаську області.

Увечері в суботу, 25 листопада, російські загарбники вкотре намагаються атакувати Україну дронами-камікадзе. Їх запустили  з південного напрямку, повідомили Повітряні Сили ЗСУ.

Наразі шахеди пролетіли через Запорізьку та Дніпропетровську області на Полтавщину і зайшли в повітряний простір Черкаської області. У Повітряних силах закликали жителів Черкас перебувати в укриттях.

Згодом моніторингові канали повідомили про нову партію дронів, яка рухається через Запорізьку область у бік Дніпропетровської.

Наразі мапа повітряних тривог виглядає так:

 

Нагадаємо, минулої ночі росіяни атакували Україну 75 дронами-камікадзе, що є рекордною кількістю із початку війни. У Повітряних силах спочатку повідомили про ліквідацію 71 дрона, але потім уточнили, що збили 74, тобто майже усі БПЛА. Повідомлялося, що  основним напрямком удару був Київ. За даними КМВА, протиповітряна оборона знищила понад 40 повітряних цілей над Києвом.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button