Україна

РФ “анонсувала” удар по Криворізькій ТЕС


РФ анонсувала удар по Криворізькій ТЕС

У МЗС РФ впевнено заявляють, що Україна нібито надасть світовій спільноті “підроблені докази завдання удару з боку російських військ”.

У Міністерстві оборони РФ заявили, що Україна нібито готується навмисно висадити у повітря Криворізьку ТЕС, щоб звинуватити в цьому Росію.

“Українське командування свідомо розмістило свої збройні формування на Криворізької теплоелектростанції (місто Зеленодольськ). Не відкидається, що, не зумівши спровокувати російські збройні сили на завдання удару по Криворізькій ТЕС, українські націоналісти можуть самі підірвати елементи електростанції”, – заявили в російському відомстві.

У МЗС РФ впевнено заявляють, що Україна нібито надасть світовій спільноті “підроблені докази завдання удару з боку російських військ”, а насправді ЗСУ хочуть створити гуманітарну та енергетичну катастрофу, щоб звинуватити Росію.

У прес-службі ДТЕК заявили, повідомлення МЗС РФ – фейк.

“Жодного озброєння на території промислового підприємства немає і ніколи не було. На станції присутні лише працівники ТЕС, які забезпечують її роботу”, – йдеться у повідомленні.

Компанія вкотре звертає увагу світової спільноти на воєнні злочини Росії в Україні та цілеспрямовані атаки, які готуються щодо об’єктів критичної інфраструктури.

Нагадаємо, війська РФ регулярно обстрілюють Зеленодольськ та навколишні села.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button