Україна

РФ активно перекидає техніку у бік Херсона


РФ активно перекидає техніку у бік Херсона

Мешканці окупованого Мелітополя третій день спостерігають колони ворожої техніки, які пересуваються на південний напрямок.

Війська РФ вже третій день поспіль активно перекидають військову техніку через окупований Мелітополь на південні напрямки. Про це у четвер, 28 липня, повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначається, що вчора колона пересувалася у бік Херсонського фронту. Щоб містянам було неможливо передати дані, загарбники глушать зв’язок.

Як повідомляє РИА-Мелитополь, якщо раніше рухалися колони зі знаками Z і V, то вчора спостерігали рух техніки зі знаками О (такі ж були нанесені на техніку російського угруповання, яке раніше вторглося через Чернігівську обл. на північний схід від Києва).

За інформацією місцевих жителів, у колоні їдуть вантажівки з тентом з прапором СРСР, танки і бронетранспортери з триколором. Саме на тентованих вантажівках і були знаки О.

Нагадаємо, напередодні ввечері радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російська армія перекидає сили з Донбасу на південь України, де вона очікує на контрнаступ ЗСУ. Тим часом, ЗСУ активно завдають ударів по ворожих складах боєприпасів, техніки та живої сили противника на околицях Херсона.

Ласкаво просимо до котла. Удар по мосту у Херсоні


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button