Україна

РФ активізувала артилерію на Таврійському напрямку


РФ активізувала артилерію на Таврійському напрямку

ЗСУ стійко тримають оборону в зоні ОСУВ Таврія. За добу окупанти втратили 576 військових та 57 одиниць техніки.

Війська РФ продовжують активні піхотні атаки в зоні оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія та збільшили активність артилерійських підрозділів. Про це 17 грудня повідомив командувач ОСУВ Олександр Тарнавський.

Він зазначив, що ворог залучає для підтримки піхоти бронетехніку та авіацію. Минулої доби окупанти завдали одного ракетного та 13 авіаційних ударів, здійснили 1044 артобстріли. Загалом у операційній зоні ОСУВ Таврія відбулося 55 бойових зіткнень.

“Наші воїни стійко тримають оборону та проводять активні дії на визначених напрямках. Загальні втрати окупантів вчора, в порівнянні з попередньою добою, значно зросли – 576 осіб живої сили та 57 одиниць техніки. Зокрема, знищено п’ять танків, сім ББМ, вісім артсистем та десять автомобілів”, – наголосив командувач.

Нагадаємо, з початку війни РФ втратила в Україні понад 346 тисяч військових. Зокрема, минулої доби ліквідовано 1250 окупантів.

За даними ранкового зведення Генштабу, Сили оборони відбили десятки атак на шести напрямках фронту. Найбільш активним ворог був на Авдіївському напрямку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button