Україна

Резніков заявив, що український аташе з військових питань буде присутній на навчаннях Росії та Білорусі – 1News

Міністр оборони України Олексій Резніков
Фото з відкритих джерел

Вдалося зняти дуже багато застережень з цього питання

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що український аташе з військових питань буде присутній на навчаннях Росії та Білорусі. За його словами, вдалося зняти дуже багато застережень з цього питання. Про це він заявив в ефірі програми “Свобода слова”.

“Ми багато застережень зняли. Ми домовилися, що будуть взаємодіяти наші аташе з військових питань. Завтра наш аташе в Білорусі буде присутній на полігоні, де будуть навчальні стрільби, які, як мене запевнили, не спрямовані в бік України”, – сказав Резніков.

Глава Міноборони уточнив, що український аташе приїде на навчання в Білорусь 19 лютого. Резніков додав, що на військових маневрах України буде присутній Білоруський представник.

1News за темою: Випробують Bayrаktar та Javelin: Резніков анонсував військові навчання ЗСУ одночасно з російсько-білоруськими

Раніше повідомлялося, що міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову з міністром оборони Білорусі Віктором Хреніним. Сторони обговорили алгоритм подальшої взаємодії щодо недопущення ескалації.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button