Україна

Резніков анонсував чергове засідання Рамштайн


Резніков анонсував чергове засідання Рамштайн

Невдовзі пройде нове засідання Рамштайну” Попередньо, воно відбудеться з 17 до 24 вересня в офлайн-форматі.


П’ятнадцяте засідання міністрів оборони держав-союзників України у форматі Рамштайн має стартувати 18 вересня. Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю журналістці Адріані Кучер.
 
За його словами, зустріч відбудеться в онлайн-форматі та триватиме шість днів – до 24 вересня. Ключові питання, які обговорюватимуться під час Рамштайн-15, залишаються незмінними – пріоритетом номер один буде посилення української протиповітряної оборони.

“Більше ракет, більше систем, більше радарів плюс авіація як елемент протиповітряної оборони. Друге питання – це артилерія та амуніція до неї. Третя річ – це бронетехніка всіх видів”, – сказав Резніков.
 
Міністр пояснив, що Україна розраховує домовитися щодо поставок бронетранспортерів, броньовиків, танків та броньованих автомобілі для евакуації поранених і всіх видах запчастин до них.
 
Нагадаємо, раніше глава Міноборони США Ллойд Остін запевнив Україну, що союзники налаштовані на подальше нарощування бойового потенціалу та рівня підготовки ЗСУ, а також підкреслив, що Захід робитиме все можливе для перемоги України.

Черговий Рамштайн: що отримає Україна

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button