Україна

Революція гідності – кияни-учасники отримають одноразові виплати – 1News

Революція Гідності
фото з відкритих джерел

Виплати надійдуть на рахунки банків, які виплачують пенсії або є учасниками проєкту “Картка киянина”

Влада Києва виплатить одноразову грошову допомогу киянам-учасникам Революції гідності. Також виплати отримають члени їхніх сімей, якщо учасник подій загинув. Про це йшлося у розпорядженні Київської міської держадміністрації.

Як зазначається, допомогу у розмірі 1 500 гривень отримають кияни — члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень під час участі у Революції гідності, а також члени сімей осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України під час Революції.

Також 1 400 гривень виплатять киянам, включених до списку осіб, які під час участі у масових акціях отримали тяжкі тілесні ушкодження та звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Зокрема грошова допомога у розмірі 1 300 гривень буде надана киянам, включеним до списку осіб, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час Революції і звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

При цьому, 1 100 гривень отримають кияни, включені до списку осіб, які отримали легкі тілесні ушкодження і звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Відомо, що виплати адресної соцдопомоги надійдуть на рахунки банків, які виплачують пенсії, і на рахунки банків, які є учасниками проєкту “Картка киянина”.

1News за темою: Довгожителям Краматорська виплачуватимуть по 3 тисячі грн стипендії щомісяця

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна гвардія України виплатить 1,8 млн грн в якості компенсації сім’ям загиблих під час розстрілу в Дніпрі. Також вона візьме на себе похорон померлих.


Джерело

Back to top button