Україна

Remo – стартап для віддаленої роботи створили в Україні – 1News


Засновник маркетингової агенції Fedoriv

Проєкт залучив 1 млн доларів інвестицій

Український стартап Remo дозволить досягти максимальної продуктивності та працювати з будь-якої точки світу. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив засновник маркетингової агенції Fedoriv Андрій Федорів.

Як зазначається, українські підприємці Ярослав Пригара та Данило Пасько створити простір для комфортної дистанційної роботи. Технічно REMO – скляний дзеркальний куб площею до 20 метрів, що складається з двох зон – для роботи та відпочинку. У першій розташований ергономічний стіл, стілець, книжкові полиці, а для релаксу – мінібар, кавомашина, крісла.

Щоб працювати в офісі необхідно забронювати готель через REMO.club, а вже під час реєстрації отримати два ключі – від номеру та кабінету.

Зазначається, що пріоритетними ринками для стартапу являються Мексика та США. У другому кварталі цьогоріч перший готель від Remo планують відкрити у Тулумі. Також капсульні офіси розмістяться у заміському комплексі Equides club поблизу Києва.

Відомо, що проєкт залучив 1 млн доларів інвестицій.


Засновник маркетингової агенції Fedoriv

1News за темою: Половина українських стартапів не мають доходу, – дослідження

Нагадаємо, раніше компанія HARMAN International (дочірнє підприємство Samsung Electronics) придбала український стартап Apostera. Її співробітники долучаться до HARMAN у складі автомобільного підрозділу компанії.

Зазначається, що Apostera розвиває технології доповненої реальності в автомобілях. Її ідеєю було лобове скло як проекційний дисплей, що допомагає водієві орієнтуватися на дорозі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button