Україна

Разумков оприлюднив список депутатів, які увійдуть в його об’єднання

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оприлюднив список депутатів, які увійдуть до створеного ним міжфракційного об’єднання «Розумна політика». Заяву про створення об’єднання з прізвищами депутатів він опублікував в Телеграм.

фото 1News

«Будь-яка політика має бути відкритою та чесною і базуватися саме на цих принципах. Тому щоб зняти будь-які маніпуляції, публікую лист про створення МФО та перелік депутатів, що увійшли до складу об’єднання», – пише Разумков.

Серед тих, хто увійде в об’єднання 21 депутат від «Слуги народу»: Володимир Козак, Василь Мокан, Роман Соха, Неллі Яковлєва, Оксана Дмитрієва, Валерій Божик, Дмитро Микиша, Артем Дмитрук, Ольга Саладуха, Олександр Бакумов, Олег Воронько, Ольга Коваль, Дарія Володіна, Роман Бабій, Михайло Новіков, Аліна Загоруйко, Костянтин Касай, Дмитро Гурін, Михайло Крячко, Євген Петруняк, Іван Юнаков.

А також нещодавно виключена зі «Слуги народу» Людмила Буймістер.

Окрім того, до об’єднання Разумкова увійдуть депутати від «Батьківщини» – Андрій Ніколаєнко та Володимир Кабаченко.

За словами Разумкова, звернення про створення міжфракційного об’єднання «Розумна політика» вже знаходиться на розгляді керівництва парламенту. І наступного пленарного тижня головуючий на засіданні має офіційно оголосити про його створення.

Зазначимо, що у «Слузі народу» неоднозначно ставляться до бажання членів фракції перейти в об’єднання Разумкова. Зокрема, народний депутат Андрій Мотовиловець в інтерв’ю «Ліга.нет» заявив, що бажаючі вступити в «Розумну політику» мають скласти депутатські мандати. «Я не думаю, що виборці голосували, думаючи, що ви створите свою групу. Це дуже низько та маніпулятивно», – зазначив Мотовиловець.

Back to top button