Україна

Рамштайн-19: Умєров назвав головні теми засідання


Рамштайн-19: Умєров назвав головні теми засідання

Основний фокус буде спрямовано на нарощуванні оборонного виробництва, дронах і технологіях, зазначив очільник Міноборони.

Почалося чергове засідання контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн. Воно стало першим для Олександра Сирського на посаді головнокомандувача ЗСУ, повідомив міністр оборони Рустем Умєров у Facebook в середу, 14 лютого.

“Починаємо 19 засідання контактної групи з питань оборони України – цього разу воно відбувається онлайн. Представлю нашим партнерам генерал-полковника Олександра Сирського – для нього це перша зустріч у форматі Рамштайн в якості головнокомандувача ЗСУ”, – написав міністр.

Умєров зазначив, що разом з головнокомандувачем ЗСУ і начальником ГУР Будановим налаштовані на результативну роботу.

“Сфокусуємося на нарощуванні оборонного виробництва, дронах і технологіях, а також підготовці як до довготермінових викликів, так і вирішенні нагальних потреб. Очікуйте на гарні новини”, – анонсував очільник Міноборони.

Як відомо, Рамштайн-19 повинен був відбутися у Брюсселі, але очну зустріч скасували через госпіталізацію глави Пентагону Ллойда Остіна. Але він братиме участь у зустрічі у форматі онлайн.

Нагадаємо, 23 січня відбулась попередня зустріч у форматі Рамштайн. Її участники обговорили питання збільшення поставок Україні далекобійної зброї та адаптацію зенітних ракет західних зразків до пускових установок часів СРСР.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button