Україна

Ракетні удари по Україні матимуть п’ять наслідків для РФ – Данілов


Ракетні удари по Україні матимуть п ять наслідків для РФ - Данілов

Після російських ударів по Дніпру, Одесі, Львову та Києву – відповідь не забариться, наголосив секретар РНБО.


Ракетні удари по містах України призведуть до протилежного ефекту для самої Росії. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у соцмережі X в п’ятницю, 29 грудня.
 
За його словами, сьогоднішній день доводиться зустрічати “з холодною ненавистю і гарячим серцем”.
 
“Ракетні судомини тимчасово існуючої Росії мають і матимуть прямо протилежний ефект, ніж очікують кремлівські покидьки, але вони ніколи не розуміли і вже ніколи не зрозуміють України”, – заявив секретар РНБО.
 
Данілов назвав п’ять наслідків, які стануть результатом сьогоднішньої атаки з боку РФ. Зокрема, по-перше, це: ще більша ненависть до Росії та росіян.
 
По-друге, йдеться про максималізацію неприйняття всього, що пов’язано з російськістю – культури, мови, традицій. “Країною, яка вбиває дітей і обирає “військовими” цілями пологові будинки”, –  заявив секретар РНБО.
 
По-третє, це недопущення розмов і дій у напрямі будь-яких компромісів з Росією. По-четверте, це кристалізація ідеї і руху Національного спротиву – #RussiaMustDie!
 
І по-п’яте, це остаточне знищення можливості існування будь-яких проросійських рухів в Україні.
 
“Усе це справа бункерного щура, який своїми руками риє власну могилу, прийнявши рішення напасти на Україну, яка врешті-решт його і поховає. Ми будемо боротися стільки, скільки це буде необхідно, поки – #RussiaDie”, – наголосив Данілов.
 
Секретар РНБО заявив, що після російських ударів по Дніпру, Одесі, Львову та Києву – відповідь не забариться.

Нагадаємо, 29 лютого армія Росії завдала масованого ракетного удару по Україні. Цілями російських обстрілів стала соціальна і критична інфраструктура в Україні. Сили ППО знищили 27 “Шахедів” та 87 крилатих ракет. 

МВС повідомляло про 12 загиблих та 76 поранених осіб. Цивільні люди загинули у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Запоріжжі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button