Україна

Рада звільнила Лазебну з посади міністра соцполітики


Рада звільнила Лазебну з посади міністра соцполітики

Марину Лазебну може замінити нинішня керівниця департаменту соціальної політики та охорони здоров’я в Офісі президента Оксана Жолнович.

 
Верховна Рада звільнила Марину Лазебну з посади Міністра соціальної політики України. Про це повідомив нардеп від фракції Голос Ярослав Железняк у Telegram у понеділок, 18 липня.
 
За його словами, ухвалення цього рішення підтримали 277 народних депутатів. Ніхто не вступив проти.
 
Призначення Оксани Жолнович на посаду міністра відбудеться незабаром, але не сьогодні. У Кабміні залишилося лише 27,2% або шість із 22 міністрів від початкового складу уряду 2020 року, – зазначив Железняк.
 
Інформацію нардепа підтвердив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Він подякував Лазебній за роботу у складних умовах пандемії та повномасштабної війни з Росією.
 
Нагадаємо, 15 липня Марина Лазебна подала заяву про відставку за власним бажанням. Поки парламент розглядає її, Лазебна продовжуватиме виконувати обов’язки міністра.
 
За тиждень до цього ЗМІ повідомили, що Лазебна може залишити посаду. Її може замінити нинішня керівниця департаменту соціальної політики та охорони здоров’я в Офісі президента Оксана Жолнович.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button