Україна

Рада відклала звільнення Кулеби з посади в МЗС – нардеп


Рада відклала звільнення Кулеби з посади в МЗС - нардеп

Під час низки кадрових змін, за які проголосували в уряді – питання звільнення міністра закордонних справ Кулеби “терміново відклали”.

Верховна Рада під час засідання 4 вересня відклала звільнення із посади очільника Міністерства закордонних справ Дмитра Кулеби. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

За його словами, під час низки кадрових змін, за які проголосували в уряді – питання звільнення міністра закордонних справ Кулеби “терміново відклали”.

Сьогодні Рада ухвалила низку кадрових звільнень, серед яких звільнення Ольги Стефанішиної з посади Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Як повідомлялося, що до Верховної Ради надійшла заява від міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби про відставку

Раніше заяви про відставку написали міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, міністр юстиції Денис Малюська та міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, а також голова Фонду державного майна Віталій Коваль.

Подали у відставку й віцепрем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина та віцепрем’єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + ten =

Back to top button