Україна

Рада розгляне кадрові зміни в уряді


Рада розгляне кадрові зміни в уряді

Остаточного переліку кадрових рішень наразі немає. Можлива зміна трьох-чотирьох міністрів (включно з віцепремʼєрами), генпрокурора та звільнення членів Рахункової палати.

Верховна Рада України наступного тижня розгляне питання кадрових змін у Кабінеті Міністрів. Про це 19 квітня повідомив перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики, народний депутат Ярослав Железняк.

“Наступний тиждень буде пленарний… і кадровий. Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок “за власним бажанням”,  – зазначив депутат.

За словами Железняка, остаточного переліку кадрових рішень наразі немає. Він вважає, що може йтися про зміну трьох-чотирьох міністрів (включно з віцепремʼєрами), генпрокурора та звільнення членів Рахункової палати.

“Плюс до цього, треба буде зробити певні переміщення на ці відкриті вакансії серед теж наявних міністрів. Хоча не факт, що всі призначення відбудуться саме на наступному тижні. Ще раз, остаточного рішення по конкретним прізвищам немає… Але точно якийсь кадровий пакет буде”, – заявив перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звільнив кількох своїх радників та уповноважених.

Також повідомлялося, що проведено кадрові зміни в Раді національної безпеки і оборони України й Управлінні державної охорони.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 3 =

Back to top button