Україна

Рада призначила Кулебу віцепрем’єром з відновлення України


Рада призначила Кулебу віцепрем єром з відновлення України

За призначення Олексія Кулеби міністром розвитку громад і територій проголосували 240 народних депутатів.


Верховна Рада підтримала призначення Олексія Кулеби на посаду віцепрем’єр-міністра з відновлення України – міністра розвитку громад та територій. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram в четвер, 5 вересня.
 
За його словами, за проголосували 240 народних депутатів.

Нагадаємо, з листопада 2019 року Кулеба обіймав посаду директора Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради.
 
З січня 2021 року призначений першим заступником голови Київської міської держадміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень. З лютого 2022 року працював головою Київської обласної держадміністрації.
 
З березня 2022 року призначений радником патронатної служби начальника Київської обласної військової адміністрації. З травня 2022 року – головою Київської обладміністрації. У січні став заступником керівника Офісу президента.

Нагадаємо, сьогодні Рада призначила нового міністра закордонних справ. Ним став Андрій Сибіга. Крім того, парламент погодив призначення Ольги Стефанішиної на посаду віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та водночас міністра юстиції.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + fourteen =

Back to top button