Україна

Питання загальної мобілізації та оборонних закупівель буде сьогодні розглянуте Верховною Радою – 1News

За її словами, про час та місце проведення засідання буде повідомлено пізніше


Фото з відкритих джерел

Верховна Рада сьогодні, 24 лютого, планує провести пленарне засідання для розгляду питань про оголошення загальної мобілізації в Україні та здійснення оборонних закупівель. Про це журналістам повідомила лідер партії “Голос” Кіра Рудик, передає “Інтерфакс Україна”.

“Відбулася нарада керівництва Верховної Ради та голів фракцій, на якій ми обговорили, що сьогодні буде ще щонайменше одне засідання Верховної Ради для того, щоб проголосувати питання загальної мобілізації всеукраїнської, а також деякі питання, пов’язані із закупівлями з точки зору воєнного стану”, – сказала Рудик.

За її словами, про час та місце проведення засідання буде повідомлено пізніше.

Крім того, за попередньою інформацією, приблизно о 12:30 має відбутися також нарада президента з лідерами парламентських фракцій.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про загальну мобілізацію. Текст законопроєкту про затвердження указу президента України “Про загальну мобілізацію” наразі відсутній. Його номер – 7113.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що окупаційні війська РФ під час боїв зі Збройними силами України зазнали серйозних втрат. За його словами, буде ще більше.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button