Україна

П’ятьох поліцейських із Луганської області підозрюють у держзраді

П ятьох поліцейських із Луганської області підозрюють у держзраді

Фото: 1News

П’ятьом співробітникам підрозділів Головного управління Нацполіції в Луганській області повідомлено про підозру у державній зраді

Після початку тимчасової окупації населених пунктів Луганської області поліцейські зустрілися з представниками “ЛНР” та дали згоду на добровільний вступ до лав їхніх незаконних “правоохоронних” структур.

П’ятьом співробітникам підрозділів Головного управління Нацполіції в Луганській області повідомлено про підозру у державній зраді. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

За даними слідства, співробітники поліції в умовах воєнного стану перейшли на бік ворога.

Після початку тимчасової окупації населених пунктів Луганської області поліцейські зустрілися з представниками “ЛНР” та дали згоду на добровільний вступ до лав їхніх незаконних “правоохоронних” структур – у так званих Старобільському, Новопсковському та Новоайдарському РВВС “МВС ЛНР”.

Нагадаємо, на Київщині житель Макарівської громади, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітніх, під час окупації села Андріївка співпрацював із загарбниками, називав себе ченцем та проводив їм “релігійні” обряди. Псевдомонаху повідомлено про підозру у співпраці з ворогом.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button