Україна

Призначено нового уповноваженого АМКУ


Призначено нового уповноваженого АМКУ

Днями президент звільнив нещодавно призначеного державного уповноваженого Антимонопольного комітету України Максима Сандигу.

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Клюшникова державним уповноваженим Антимонопольного комітету України. Про це йдеться в указі від 25 грудня.

Як відомо, Денис Клюшников з листопада 2019 року займає посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації. З 2007 року працював в органах прокуратори Донецької області на посадах старшого слідчого прокуратур міст Авдіївка та Горлівка, заступника прокурора Микитівського району м. Горлівки, прокурора та старшого прокурора відділів прокуратури Донецької області. З 2016 року працював в органах прокуратори Київської області на посадах прокурора відділу та слідчого в особливо важливих справах. З 2018 року працював в органах Генпрокуратури України, обіймав посади слідчого, старшого слідчого в важливих справах та прокурора відділу.

Нагадаємо, днями президент звільнив нещодавно призначеного державного уповноваженого Антимонопольного комітету України Максима Сандигу й одразу призначив його на “подвійну” посаду – заступника голови Антимонопольного комітету України – державного уповноваженого. 

Нагадаємо, на початку вересня Верховна Рада призначила колишнього керівника Донецької ОВА Павла Кириленка на посаду голови Антимонопольного комітету України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button