Україна

Призначено нового керівника Сумської обласної прокуратури


Призначено нового керівника Сумської обласної прокуратури

Олександра Панченка представлено як нового керівника Сумської обласної прокуратури.

 
Перший заступник генерального прокурора Олексій Хоменко у четвер, 6 квітня, представив колективу Сумської обласної прокуратури нового керівника – Олександра Панченка. Про це повідомила прес-служба облпрокуратури.
 
Перший заступник генпрокурора наголосив, що Сумщина зазнає постійних обстрілів з території Росії, тому першочергове завдання, яке зараз стоїть перед прокуратурою, – це належний збір та фіксація доказів військових злочинів, скоєних РФ.
 
У фокусі уваги також протидія злочинам проти основ національної безпеки. Серед пріоритетів – боротьба з корупцією, розкраданням державного бюджету та економічними злочинами.
 
Панченко запевнив, що докладатиме максимум зусиль щодо забезпечення ефективної та результативної роботи органів прокуратури Сумської області.
 
  Фото: sumy.gp.gov.ua
 
Олександр Панченко 1979 року народження. 2001 року закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. В органах працює понад 22 роки, у тому числі 16 – на керівних посадах. До призначення працював першим заступником керівника Сумської облпрокуратури.
 
Нагадаємо, 15 лютого було призначено нового керівника Чернігівської обласної прокуратури, ним став Станіслав Гущесов.
 
Росіяни обстріляли прикордонні громади Сумської області
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button