Україна

Призначено голову правління Ощадбанку

Наглядова рада Ощадбанку призначила головою правління Сергія Наумова. Про це 5 жовтня повідомила прес-служба банку, передає 1NEWS.

2 жовтня наглядова рада Ощадного банку на своєму засіданні ухвалила два рішення: про припинення з 2 листопада 2020 року повноважень діючого голови правління Андрія Пишного та про призначення з 3 листопада 2020 року на цю посаду Сергія Наумова. Таким чином завершено імплементацію результатів відкритого конкурсу на посаду керівника Ощадбанку, який відбувся раніше цього року, повідомила 1News прес-служба банку.

Зазначається, що починаючи з дати ухвалення рішення розпочинається План передачі управління до нового керівника Ощадбанку, який триватиме 30 днів.

Мета цього процесу – збереження керованості фінансовим інститутом із поступовою передачею повноважень новому голові правління.

Сергій Наумов приступить до виконання обов‘язків 3 листопада 2020 року.

Сергій Наумов має вищу технічну та економічну освіту, а також у 2005 році отримав ступінь MBA в Kassel International Management School (Німеччина). Загальний стаж роботи Сергія Наумова в банківській сфері становить 25 років. Він обіймав керівні посади у провідних банках України, зокрема Райффайзенбанку, УкрСиббанку, Правекс банку, Піреус банку. В останніх трьох банках Сергій Наумов працював на посаді голови правління загалом понад 10 років.

Андрій Пишний очолював Ощадний банк 6,5 років.

«Дякуємо Андрію Пишному, який очолив Ощадбанк у скрутний час. Йому з командою вдалось майже неможливе – банк досяг нового рівня конкурентоспроможності та продемонстрував успіхи в багатьох напрямах діяльності», – зазначила голова наглядової ради Ощадбанку Байба Апін. – Вважаємо, що в особі Сергія Наумова ми знайшли професійного керівника банківської установи, який продовжить реалізацію планів з перетворення Ощадбанку на високоефективний інститут, що зацікавить інвесторів і збереже лояльність мільйонів українців».

Back to top button