Україна

ПриватБанк попередив клієнтів про зміни у роботі з 1 червня

ПриватБанк попередив клієнтів про зміни у роботі з 1 червня

Для власників кредитних карток банк вводить важливі зміни

Державний банк вирішив не продовжувати “кредитні канікули”, що діяли з 1 березня до 1 червня 2022 року.

Водночас ПриватБанк відновлює активний режим кредитування за картками та продовжує пільгові умови. Про це повідомляє прес-служба банку у Telegram.

“Клієнти зможуть відкрити нову кредитну картку або збільшити ліміт кредитування за діючими картками, при цьому для них діятиме знижена вдвічі відсоткова ставка”, – йдеться у повідомленні.

Пільгові умови обслуговування зі ставкою 1,7% на місяць діятимуть до кінця серпня, якщо клієнт вчасно вносить обов’язковий щомісячний платіж у розмірі 5% від суми заборгованості. Інакше відсотки нараховуватимуться за стандартними ставками 3,4% (для карт Універсальна Голд) та 3,5% (для карт Універсальна).

Особливі умови обслуговування після завершення кредитних канікул 1 червня 2022 діятимуть також для військовослужбовців та осіб, які постраждали внаслідок воєнної агресії Росії.

Нагадаємо, з 1 березня до кінця травня в ПриватБанку діяли кредитні канікули та були знижені відсоткові ставки за кредитними картками, при цьому банк не обмежив користування наявними кредитними лімітами.

Нагадаємо, останнім часом у роботі ПриватБанку часто трапляються технічні збої. Так, 12 травня мобільний додаток та інтернет-банкінг Приват24 перестали працювати. Клієнти не могли авторизуватися.

Також у ніч на 18 квітня проводили черговий етап регламентних робіт у Приват24. Частина сервісів проходила техобслуговування, тому програма та веб-версія були недоступні.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button