Україна

ПриватБанк підвищив курс долара та євро за картковими операціями


ПриватБанк підвищив курс долара та євро за картковими операціями

Банк встановив ринковий курс обміну безготівкових операцій. Йдеться про зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток.

 
ПриватБанк підвищив курс долара та євро за картковими операціями з 6 липня. Вартість долара зросла з 32,79 до 35,46 гривні, а євро – з 33,67 до 36,63 гривні.
 
Про це повідомила прес-служба банку.
 
У повідомленні сказано, що фінансова установа встановила ринковий курс обміну безготівкових операцій. Йдеться, насамперед, про курси конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також усі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток.
 
“Банк встановлює єдині курси обміну валют для оплати картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів його клієнтів”, – зазначили у банку.
 
Нагадаємо, раніше НБУ дозволив зняття готівкової валюти в еквіваленті до 30 тисяч гривень на добу.
 
З 21 травня НБУ дозволив банкам не обмежувати свої курси з продажу готівкової валюти, а також зняв обмеження на курс, за яким банки списують із карток кошти у гривні для безготівкових розрахунків або зняття коштів із карток за кордоном.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button