Україна

Принц Гаррі та Меган Маркл відправили свого 2-річного сина Арчі до школи – 1News


Фото з відкритих джерел

Поки син на заняттях принц може зайнятися справами “для душі”

Принц Гаррі взяв участь у вебінарі і трохи розповів про те, як працює над своїми психологічними проблемами, а також поділився новинами про їхніх дітей з Меган Маркл. Про це повідомляє видання Hello!

Онук королеви Єлизавети II, який зараз живе у США, повідомив, що його син Арчі, якому у травні виповниться лише три роки, вже почав ходити до школи. Швидше за все, звичайно, Гаррі мав на увазі дошкільний заклад, де дитина чогось нового навчається.

А поки малюк знаходиться поза домом, герцог має можливість зайнятися справами “для душі”.

“Близько півгодини або 45 хвилин вранці, коли я говорю собі: “Добре, один із дітей пішов до школи, інший спить, у нас перерва у програмі”, – розповів принц Гаррі.

За словами герцога, він використовує свій вільний час, щоб покращити себе, це можуть бути тренування, прогулянки із собакою, прогулянки на природі чи навіть медитація.

1News за темою: Єлизавета II позбавила принца Ендрю всіх титулів

Як повідомлялося раніше, принц Гаррі через суд має намір домогтися особисто оплачувати охорону поліції під час перебування у Великій Британії.

Відомо, що герцог Сассекський втратив поліцейську охорону, що фінансується за рахунок платників податків, після того, як відмовився від королівських обов’язків у 2020 році.


Джерело

Back to top button