Україна

Прикордонники знайшли диск із секретними документами військових РФ


Прикордонники знайшли диск із секретними документами військових РФ

У розпорядженні ДПСУ виявилося понад 100 Гбайт цифрових даних про один із ворожих підрозділів, що брав участь у вторгненні в Україну.

Українські прикордонники виявили на Чернігівщині накопичувач окупантів. На ньому записано сотню гігабайт даних ворожого підрозділу. Про це у суботу, 2 липня повідомили у Державній прикордонній службі України.

“На Чернігівщині оперативні співробітники Держприкордонслужби виявили зовнішній накопичувач, на якому знаходилися документи однієї з військових частин Росії, яка брала участь у бойових діях на території України”, – пише прес-служба.

На накопичувачі записано більше сотні гігабайт даних щодо зенітно-артилерійського підрозділу, що дислокувався в Московській області.

“На диску містилися документи щодо участі у навчаннях, у тому числі на початку цього року, бойової готовності, карти та інша службова документація ворожого підрозділу”, – додає прес-служба.

При цьому деякі документи мали гриф обмеження доступу “Секретно”.

Раніше СБУ показала відео “штурму” окупантами магазину. Російські загарбники проникли до супермаркету на Сумщині та пограбували його, виносячи все – “від батарейок до парфумів”.

Окупант розповів про мародерство армії РФ


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button