Україна

Прикордонники затримали 79 зловмисників


Прикордонники затримали 79 зловмисників

На західному кордоні за минулий тиждень було взято на шахрайстві 79 правопорушників, понад 121 тисячу пачок цигарок та товарів на 63 млн. гривень.

 
За минулий тиждень західні прикордонники на Буковині перетнули близько 555 тисяч осіб та майже 125 тисяч транспортних засобів. За спробу нелегального перетину державного кордону було затримано 79 осіб.
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
 
“42 з них намагалися використати документи з ознаками підробки, щоб потрапити до суміжних країн через пункти пропуску. Усі затримані порушники були передані представникам національної поліції, відповідно до вимог чинного законодавства. Крім того, всього за минулий тиждень прикордонниками викрито 219 спроб використання інших підроблених. документів (довідок, посвідчень тощо)”, – зазначили на сторінці.
 
Також, 37 людей спробували нелегально перетнути кордон в обхід певних пунктів пропуску. За ці дії передбачено санкції на суму до 8500 гривень, або адміністративний арешт до п’ятнадцяти діб.
 
Крім того, прикордонниками за тиждень було припинено переміщення понад 121 тисяч пачок цигарок та понад 2150 штук препаратів, що містять психотропні речовини. У пунктах пропуску було виявлено лісоматеріали, електронні пристрої для куріння, меблеву фурнітуру та інше на суму 63 мільйони гривень.
 

 
Стало відомо, що на Львівщині прикордонники показали свій табір, який збудували разом із волонтерами.
 
Також у Держприкордонслужбі опублікували відео, як бійці захищають берег річки Сіверський Донець.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button