Україна

Прикордонники показали знищення техніки РФ на Сватівському напрямку


Прикордонники показали знищення техніки РФ на Сватівському напрямку

Знищено п’ять одиниць техніки, серед якої БТР та ББМ, також у повітря злетіли два склади боєкомплекту. Пошкоджено САУ, БРДМ, ББМ, три легкових авто, вантажівку УРАЛ.

На Сватівському напрямку ударними дронами знищено російську техніку, а також склади боєкомплекту. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“На Сватівському напрямку прикордонники ударними дронами знищили п’ять одиниць ворожої техніки, серед якої БТР та ББМ, також у повітря злетіли два склади боєкомплекту. Пошкоджено САУ, БРДМ, ББМ, три легкових авто, вантажівку УРАЛ, а ще нанесено вогневого ураження по укриттях загарбників”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Сили спеціальних операцій Збройних сил України на Південному напрямку знищили російський вантажний автомобіль Урал з реактивними снарядами іранського виробництва та пошкодили реактивну систему залпового вогню БМ-21 Град.

Також повідомлялося, що спецпризначенці знищили комплекс відеоспостереження Муром, 16 ворожих танків, 28 бойових броньованих машин, чотири РСЗВ, одну систему ППО і 16 безпілотників, 11 артилерійських систем, дві системи радіоелектронної боротьби та розвідки, 55 автомобілів, 70 укріплень і три склади з боєкомплектом.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button