Україна

Прикордонників хотів підкупити чоловік, який скористався чужим паспортом


Прикордонників хотів підкупити чоловік, який скористався чужим паспортом

Під час паспортного контролю прикордонники встановили, що минулого року чоловік виїхав з України використовуючи паспорт громадянина іншої держави.

Громадянин України намагався підкупити прикодонників, щоб уникнути відповідальності за використання чужого паспорта. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“У пункт пропуску Дяківці, що на кордоні з Румунією, прибув 36-річний громадянин України, який повертався з закордонної поїздки. Під час паспортного контролю прикордонники встановили, що минулого року чоловік виїхав з України використовуючи паспорт громадянина іншої держави. За непритягнення до відповідальності чоловік запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1000 євро. Факт надання неправомірної вигоди був зафіксований співробітником відділу внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонного загону”, – повідомляють у Держприкордонслужбі.

Після оформлення документів правопорушника передано співробітникам Національної поліції.

“Нетерпимість до корупції серед прикордонників дозволяє змінювати світогляд українського суспільства, будувати відомство професіоналів у правоохоронній та оборонній сферах, творити підґрунтя для повноцінної європейської інтеграції України”, – запевняють у ДПСУ.

Нагадаємо, громадянин Молдови, який порушив кордон України, впав у рів і заснув там.

Також повідомлялося, що на словацькому кордоні затримали громадян Туреччини й українських ухилянтів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button