Україна

Прикордонникам передали пікапи, тепловізори та прилади нічного бачення


Прикордонникам передали пікапи, тепловізори та прилади нічного бачення

Новою технікою та обладнанням укомплектують п’ять мобільних груп реагування прикордонної служби. Це дозволить їм швидше виявляти ворога.

П’ять мобільних груп реагування та моніторингу Державної прикордонної служби України отримали 5 пікапів, 15 тепловізорів та 5 сучасних приладів нічного бачення для оперативного виявлення та знищення ворога. Техніку та обладнання передала компанія Метінвест у рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт.

“Мобільна група -це група з 4-5 осіб в автомобілі з певним озброєнням. Тепер у кожному автомобілі групи буде прилад нічного бачення для водія та тепловізійна оптика для своєчасного виявлення ворога”, -розповів полковник прикордонної служби Олександр Себало.

За словами Олександра Водовіза, керівника проектного офісу генерального директора групи Метінвест, передана оптика -німецького виробництва.

“Ми в черговий раз передаємо партію автомобілів, мобільні прилади нічного бачення та тепловізори з великою роздільною здатністю. Це німецькі прилади, які було дуже важко знайти, і ми раді, що ми їх доставили”, – розповів він.

Нагадаємо, у першій декаді червня повідомлялося, що медики Збройних сил України в рамках мілітарної ініціативи Сталевий фронт отримали 30 автомобілів швидкої допомоги.

Метінвест виділив 9 млн грн на психологічну реабілітацію дітей

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button