Україна

Прямував до Румунії: чоловіка виявили у багажнику мікроавтобуса


Прямував до Румунії: чоловіка виявили у багажнику мікроавтобуса

Як з’ясувалося, житель Кривого Рогу заплатив за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення 13 тисяч євро

У ніші для багажу під заднім сидінням буса прикордонники виявили чоловіка, який намагався уникнути прикордонного контролю. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у середу, 17 липня.

У поле зору оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону потрапив мешканець міста Чернівці, котрий здійснює міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією. 

З’ясувалося, що чернівчанин має намір незаконно вивезти чоловіка. Під час перевірки пасажирського мікроавтобуса прикордонники виявили чоловіка, захованого в багажній ніші.

“Пасажир є жителем Кривого Рогу та за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми”, – повідомили у ДПСУ.

Водія затримано, розпочате кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон.

Мікроавтобус вилучили.

Нагадаємо, у річці Тиса в Закарпатській області від початку воєнного стану виявили тіла 28 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Зауважимо, наявність військово-облікового документа під час перетину кордону обов’язкова умова для всіх чоловіків-громадян України віком від 18 до 60 років із 17 липня.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 5 =

Back to top button