Україна

Процедура призначення Залужного послом запущена


Процедура призначення Залужного послом запущена

Наразі вже розпочалися процедури щодо оформлення всіх потрібних документів, зазначили в ОП.


Процедура призначення колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного послом у Великій Британії вже запущена. Зараз йде оформлення відповідних документів. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Андрій Сибіга в ефірі телемарафону.
 
“Зараз розпочалися процедури щодо оформлення необхідних документів, пов’язаних із призначенням Залужного на посаду посла у Британії. Надійшло відповідне подання міністра закордонних справ з такою пропозицією. Воно було підтримано та погоджено президентом України”, – сказав він.
 
За словами представника ОП, після погодження кандидатури Залужного на посаду мають відбутися ще певні процедури.
 
“І після цього, формальним фіналом цієї історії є указ президента про призначення послом відповідної кандидатури, що з’явиться після отримання агреману від британської сторони”, – додав Сибіга.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду посла України у Великій Британії. МЗС  направило британській стороні відповідний запит на агреман. 

Працювати на дипломатичному напрямі було бажанням саме Залужного, заявив Зеленський, зазначивши, що  союзництво України з Британією має тільки зміцнюватися.

Посол у Лондоні. Нова робота для Залужного

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button