Україна

Пропаганда РФ готує росіян до поразки – Буданов


Пропаганда РФ готує росіян до поразки - Буданов

Пропагандисти змінили свою риторику, оскільки розуміють, що поразка Москви є неминучою, зазначив голова ГУР.

 
Російські пропагандисти тепер змінили риторику: вони критикують генералітет та обговорюють своє небажання програти війну. Однак поразка Росії – це вже вирішене питання. Про це заявив голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов в ефірі всеукраїнського телемарафону новин у вівторок, 6 грудня.
 
“Україна вже перемогла. Це вже відчувають усі у світі, і в нас це розуміють. Так, буде важко ще певний період часу, але глобально це нічого не змінить”, – упевнений глава ГУР.
 
За його словами, риторика всіх кремлівських пропагандистів різко змінилася протягом останніх трьох місяців.
 
“Спочатку вони почали обережно критикувати своє керівництво, потім – вищий генералітет і зараз вони вже дійшли до того, що про перемогу не йдеться, аби не програти, але всі розуміють, що це нереально”, – зазначив він.
 
За словами Буданова, поразка РФ вже очевидна.
 
“Ще раз кажу, будуть ще кілька важких часів, але програш Росії – це вже вирішене питання, і вони самі це чудово знають”, – заявив глава ГУР.
 
Згідно з його попередніми прогнозами, Україна “рухається за графіком”.
 
Він вважає, що на сьогодні в Росії відбувається поділ не просто на лібералів і не лібералів, а поділ за принципом, “яка група прийде до наступної влади”.
 
Однак на внутрішній конфлікт у РФ з мітингами у великих містах сподіватися не варто, зазначив голова розвідки, оскільки “Росія – не така країна”, додав Буданов.
 
Нагадаємо, раніше Буданов повідомив, що українська розвідка та фонд Повернись живим придбали обладнання, яке здатне знизити наступальний потенціал Росії.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button