Спорт

Боснія і Герцеговина – Україна 1-0. Онлайн-трансляція кваліфікаціїяСюжет

Боснія і Герцеговина - Україна: онлайн

Фото: iSport.ua
Боснія і Герцеговина – Україна: онлайн-трансляція

Поєдинок плей-оф кваліфікації Євро-2024 між Україною та Боснією відбудеться сьогодні, 21 вересня. Стежте за грою онлайн.

 
Матч відбудеться на стадіоні Біліно Поле у боснійському місті Зениця. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом.
 
Дивитись онлайн-трансляцію 
 
 
Головним арбітром в полі буде Фелікс Цваєр. На лініях йому допомагатимуть Штефан Лупп та Марко Ахмюллер. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме Данієль Зіберт.
 
Українці потрапили у важку групу відбору на чемпіонат Європи-2024, де були фіналісти минулого турніру Англія та Італія. Проте українці змогли дати бій Скуадрі Адзурі, але все ж поступились супернику другим місцем через гірші показники в очних матчах.
 
Проте, непоганий рейтинг Ліги націй дав Україні другий шанс на путівку. У плей-оф підопічним Реброва необхідно пройти двох опонентів для потрапляння на Євро-2024. Першим із них буде Боснія і Герцеговина.
 
В разі перемоги над боснійцями наша команда вийде у фінал плей-оф. Там вона зійдеться у боротьбі за путівку на Євро із переможцем пари Ізраїль – Ісландія.
 
Орієнтовні склади:
 
Боснія і Герцеговина: Пірич – Газібегович, Ахмедходжич, Гаджикадуніч, Колашинац – Цімірот, Круніч, Хусейнбашич – Табакович, Джеко, Демірович
 
Україна: Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Сидорчук, Зінченко, Судаков – Зубков, Довбик, Мудрик.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button