Україна

Прокуратура розпочала розслідування за фактом удару по Вознесенську


Прокуратура розпочала розслідування за фактом удару по Вознесенську

Внаслідок ворожого обстрілу загинув чоловік, ще восьмеро осіб були травмовані. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставлено до медичного закладу

Прокуратура розпочала розслідування російського обстрілу підприємства у Вознесенську на Миколаївщині 10 липня, внаслідок якого загинула одна особа, ще восьмеро – травмовано. Про це інформує Офіс Генпрокурора у четвер, 11 липня.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни

10 липня вдень збройні сили РФ завдали ракетний удар по підприємству у місті Вознесенськ Миколаївської області, на території якого перебували цивільні.

Внаслідок вибуху загинув чоловік, ще восьмеро осіб були травмовані, їх доправили до медичного закладу.

 

 

У результаті ураження зайнялася пожежа складських приміщень підприємства, пошкоджено приватні будинки та автомобілі. Пожежу ліквідували співробітники ДСНС.

Нагадаємо, уночі 9 липня під час ворожого обстрілу Баштанського району балістичною ракетою дістали поранення двоє працівників сільгосппідприємства, а напередодні у Вознесенському районі через пожежу внаслідок обстрілу дістали опіки жінка й дитина.

Нещодавно на Миколаївщині уламки ракети впали на трасу. Один водій дістав уламкове поранення, ще один – постраждав у ДТП, яка виникла в той же момент. 

На Миколаївщині бійці ДСНС потрапили під обстріл

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − 7 =

Back to top button