Україна

Програма єПідтримка – ПриватБанк запустив послугу оформлення картки для підлітків – 1News

На сьогодні українці оформили у ПриватБанку більше 5 мільйонів цифрових карток “єПідтримка”


фото з відкритих джерел

ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток “єПідтримка” для громадян України від 14 років, які мають “зелений” COVID-сертифікат у застосунку “Дія”. Про це повідомляється на офіційному сайті установи.

“Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити картку “єПідтримка” за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба оновити додаток, зайти у вкладку “Гаманець”, натиснути меню “Додати” та вибрати картку “єПідтримка”. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток “Дія” та подати заявку на виплату допомоги на карту ПриватБанку”, – йдеться в повідомленні.

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і воне ще не користується картками ПриватБанку, необхідно пройти ідентифікацію у будь якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього залишається зареєструватися у Приват24 та оформити картку “єПідтримка”.

Згідно з рішеннями уряду, відтепер використати кошти допомоги “єПідтримка”, серед іншого, також можливо у сфері освіти (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), оплати харчування та проживання в гуртожитках закладів освіти, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів.

За даними ПриватБанку, на сьогодні українці оформили у ПриватБанку більше 5 мільйонів цифрових карток “єПідтримка” для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.

1News за темою: “єПідтримка”: За 2 дні дії розширення програми українці накупили ліків на понад 6,5 млн грн

Нагадаємо, В Україні планують розширити державну програму “єПідтримка” на дітей віком 12 років.


Джерело

Back to top button