Україна

Зеленський привітав залізничників зі святом


Зеленський привітав залізничників зі святом

Президент у своєму привітанні назвав українських залізничників людьми із залізною сміливістю та добрим серцем.

 
Президент України Володимир Зеленський привітав українських залізничників із професійним святом і висловив захоплення їхньою роботою.
 
“День залізничника. День людей із залізною сміливістю та добрим серцем. З першої години повномасштабної війни, ризикуючи своїм життям, вони допомагали іншим. У режимі нон-стоп, часто без сну та відпочинку, під обстрілами, у надскладних умовах. Українська залізниця стала справжньою дорогою життя. А евакуаційні потяги – порятунок для мільйонів українців. Дякую за вашу працю! Рухаємось до перемоги разом”, – зазначив Зеленський.
 
Як сказав президент, “робота наших залізничників повністю відображає український дух і впевненість, що ми свою свободу нікому не віддамо”.
 
“Завдяки вам мільйони українців були евакуйовані із районів бойових дій. Повноцінно забезпечується оборона нашої держави. Підтримується наша економіка. Також залізничники допомагають боротися з енергетичним терором агресора, намагаються якнайшвидше відновити сполучення з містами та районами, звідки вигнали ворога. Слава всім нашим захисникам, що воюють на передовій! Слава всім нашим залізничникам, які воюють на своїх робочих місцях”, – додав Зеленський.
 

 

 
Нагадаємо, Укрзалізниця вже відновила сполучення з деокупованим Куп’янськом.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button