Україна

Продано черговий об’єкт “Укрспирту”

За результатами онлайн-аукціону з приватизації групи інвентарних об’єктів ДП “Укрспирт” у с. Чистилів Тернопільської області до держбюджету мають надійти 1,65 млн грн., повідомляє 1NEWS з посиланням на преслужбу Фонду держмайна.

“За право власності на відкритих торгах змагалися 11 учасників, які збільшили ціну у 4,2 рази зі стартових 394 800,56 грн до 1 650 001 грн”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що об’єкт складається з декількох активів: цех розливу, сортувальне, напірно-фільтрувальне, купажне і водопідготовче відділення.

У Фонді пояснили, що після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу і проведення повного розрахунку процес приватизації групи інвентарних об’єктів в селі Чистилів вважатиметься офіційно завершеним.

“У разі, якщо переможець аукціону відмовляється підписувати протокол, сплачений ним гарантійний внесок у розмірі 39 480,06 грн буде перераховано до держбюджету, а право на підписання протоколу та укладання договору перейде до учасника, який посів друге місце.

Якщо ж і учасник, який зайняв друге місце, відмовиться від купівлі, то об’єкт буде повторно виставлений на аукціон”, – додали у відомстві.

 

 

Back to top button