Україна

Призначено нового заступника міністра освіти і науки

Кабінет міністрів призначив нового заступника міністра освіти і науки – ним став Вадим Карандій, який до цього очолював Український центр оцінювання якості освіти, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу МОН.

Відповідне рішення було ухвалене під час засідання уряду.

“У МОН Вадим Карандій відповідатиме за напрям середньої освіти, зокрема впровадження реформи “Нова українська школа”. Він має багаторічний досвід роботи в цій сфері – працював вчителем у школі, на різних посадах в підрозділах управління освітою Київської області, керував ДП “Інфоресурс”, УЦОЯО”, – йдеться у повідомленні.

Карандій народився 10 травня 1971 року у с. Луговики Поліського району Київської області.

Закінчив фізико-математичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту ім. Т. Г. Шевченка (1993 р.), здобув ступінь магістра державного управління в Київському національному економічному університеті (1999 р.)

Розпочав трудову діяльність учителем математики і фізики. З вересня 1995 р. працював у Відділі освіти Броварської районної державної адміністрації, пройшов шлях від спеціаліста І категорії до заступника начальника Управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації (червень 2003 р.).

Обіймав посаду першого заступника директора Українського центру оцінювання якості освіти (2006-2014 рр.).

Очолював Державне підприємство “Інфоресурс” (2014-2015 рр.), Український центр оцінювання якості освіти (2015-2019 рр.).

Удостоєний звання “Заслужений працівник освіти”. Нагороджений нагрудними знаками “Відмінник освіти України” та “А.О. Захаренко”.

Одружений, має сина.

У МОН також нагадали, що раніше уряд призначив першим заступником міністра освіти і науки Павла Хобзея та заступником міністра освіти і науки Світлану Даниленко.

 

 

 

 

Back to top button