Україна

Призначено нових членів НКРЕКП

Президент України Петро Порошенком підписав указ про призначення нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу АП.

“Я впевнений в тому, що комісія буде працювати як по-справжньому незалежний регулятор, який зможе забезпечити ефективне функціонування ринку. Я вважаю, що конкурсна  комісія відібрала дуже достойних кандидатів, які дуже відповідально будуть ставитись до своїх обов’язків”, – підкреслив Президент.

Глава держави також особливо наголосив, що ці зміни мають відчути українські громадяни: “Ми маємо піклуватись про прозоре формування тарифів”.

Він також підкреслив, що робота НКРЕКП має бути прозорою і зрозумілою для громадян, забезпечити ефективну антикорупційну складову і бути добре зрозумілою для міжнародних партнерів.

“Це є дуже важливий процес імплементації Закону про національного регулятора в сфері енергетики і комунальних  послуг”, – сказав Порошенко.

Нагадаємо, Адміністрація Президента офіційно затвердила список перших десяти кандидатів на нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

 

Back to top button