Україна

У Китаї заявили, що не знають про атаки РФ на Київ


У Китаї заявили, що не знають про атаки РФ на Київ

Представника міністерства закордонних справ Китаю попросили прокоментувати удари дронами-камікадзе по Києву. Він заявив, що про це не знає.

МЗС Китаю заявляє, що “нічого не знає” про атаку окупантів дронами-камікадзе по Києву 17 жовтня. Про це заявив спікер МЗС КНР Ван Веньбінь.

Його попросили прокоментувати удари дронами-камікадзе по столиці України, на що він відповів: “Я нічого не знаю про те, що ви згадали. Позиція Китаю з українського питання є послідовною і зрозумілою”.

“У нинішніх обставинах всі зацікавлені сторони повинні проявляти спокій та стриманість, а також заохочувати та підтримувати всі дипломатичні зусилля, які сприяють мирному врегулюванню української кризи для спільної деескалації ситуації”, – додав дипломат.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 17 жовтня, війська РФ атакували столицю України 28 дронами-камікадзе, п’ять з яких змогли долетіти та вибухнути у місті. Вони пошкодили енергетичні об’єкти та житловий будинок у Шевченківському районі. Внаслідок ударів загинули п’ятеро людей.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button